Skip to content

Nye tilbud hos Hundvåg fysikalske institutt i regi av Medisinsk yoga og terapi er;

Mediyoga
Hundvåg fysikalske institutt har hatt tilbud om mediyogaog fortsetter med denne yogaformen inn i 2020. Medisinsk yoga er en myk og meditativ yogaform med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Det er en terapeutisk form som passer for alle, også dem med fysiske og/eller psykiske begrensinger.
Mediyoga har vist effekt mot flere ubalanser og utfordringer. Blant annet revmatiske plager, ryggplager, hormonelle plager, fordøyelsesplager, hodepine, utmattelse og stress. Dere er hjertelig velkomne til rolig yoga med stor effekt både i og etter yogapraksis.

Yin Yoga
Yin yoga er også en rolig medisinsk yogaform. Det unike med Yin yoga er at stillingene blir holdt mye lenger, og at du skal slappe av i kroppen mens du holder dem. Fokuset er å få strekt dypere og komme lenger inn i både kropp og sinn. Yin yoga er ikke dynamisk men en passiv praksis som inviterer deg til å finne ut hvor dine egne grenser går for å komme inn i stillingen. For å få finne grensene er det viktig å være stille, komme inn i meditativt fokus og deretter holde stillingen i ett til ti minutter.
Yin yoga har tre fokuspunkter. Den fysiske kroppen – det anatomiske i posisjonene, hvordan øvelsene påvirker bindevevet, muskelavslapning og bevegelsesområdet.Den energiske kroppen – øvelsene påvirker energisentrene. Den emosjonelle kroppen – øvelsene påvirker følelsene og kan fremkalle minner og opplevelser.
Yin yoga er fantastisk yogaform for angst, stress, overstenking, depresjon og tankekjør. Den gjør også den fysiske kroppen med fleksibel og reverserer stivhet og ubalenser.

Workshop
I løpet av året vil det holdes workshop med yoga, forelesninger eller begge deler satt sammen. Følg med på annonsering underveis.

Kontakt:
Maiken Vorland
Tlf 92211282
maiken.vorland@gmail.com

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Back To Top